Zichtbaar en onzichtbaar werken aan veiligheid

Veiligheid gaat een steeds grotere rol spelen in ons leven. Zichtbaar en onzichtbaar komen er steeds strengere wet- en regelgevingen die er voor zorgen dat we beschermd zijn tegen allerlei gevaren. Vooral in het bedrijfsleven speelt dit momenteel een grote rol. Het heeft niet altijd de prioriteit in de aandacht, maar is niettemin onontbeerlijk voor werkgevers en werknemers.

G4S Safety Solutions kan je op weg helpen in veiligheid. Heb je een vraag over veiligheid, dan hebben ze daar een antwoord op. Dat kan in de vorm van producten zijn zoals adembeveiliging, valbescherming en gasdetectie, maar ook met kennis en het inhuren van experts.

Huur is duur?

Beslist niet als je een eenmalige klus hebt en materiaal aanschaffen eigenlijk niet nodig is. Daarom kun je bij G4S de materialen ook huren. Altijd in optimale staat en eventueel voorzien van gebruiksinstructies door een van de experts van G4S. En als je dan toch wilt huren: je kunt ook een expert van G4S inhuren voor het verrichten van een specifieke klus. Met hun uitgebreide kennis en ervaring, kunnen ze elke opdracht aan.

Eh?

Bij twijfel niet inhalen! Zeker niet als het aankomt op veiligheid. De consequenties van verkeerd gekozen materiaal kunnen immers aanzienlijk zijn. De mensen van G4S geven daarom advies op maat bij de aanschaf van producten. Als ├ęchte specialisten kunnen zij precies vertellen welk materiaal het beste bij een bepaalde klus past.

Controle

Maar natuurlijk kun je de materialen ook kopen. Het is dan wel belangrijk deze op gezette tijden te laten checken door de serviceafdeling van G4S. Je moet er niet aan denken dat door slecht onderhoud iets niet functioneert op het moment dat het hard nodig is. Goed onderhoud kan een hoop narigheid voorkomen. De mensen van G4S testen de materialen uitvoerig op alle aspecten, zodat je er bij een volgende opdracht weer veilig mee aan de slag kunt gaan.