G4S safety solutions: voor elk vraagstuk een oplossing

We zien steeds vaker rookmelders, gasdetectors en soortgelijke producten om ons heen. Veiligheid gaat een steeds grotere en vooral zichtbare rol spelen in ons leven. En dit geldt nog meer voor het bedrijfsleven. Want juist op de werkvloer kan het werken met gevaarlijke stoffen grote risico’s met zich meebrengen. We zien dan ook hoe de regelgeving van overheidswege regelmatig aangescherpt wordt.

Veiligheidsoplossingen kopen

Voor allerlei werkzaamheden is het tegenwoordig verplicht om bepaalde veiligheidsmaatregelen te nemen en bescherming te dragen. We noemden zojuist als gasdetectie, maar ook valbeveiliging en adembescherming zijn erg belangrijk. Als je nooit dergelijke producten hebt aangeschaft is de kans groot dat je niet zo goed weet waar je moet beginnen. Bij G4S Safety Solutions kun je echter altijd terecht voor een advies op maat. Zij weten immer precies welk product je nodig hebt voor een bepaalde klus.

Producten huren

Als bepaalde werkzaamheden op projectbasis uitgevoerd worden is de aanschaf van bepaalde veiligheidsoplossingen vaak niet kostenvriendelijk. Gelukkig kun je dan ook gewoon een product huren bij G4S. De werknemers van G4S zorgen ervoor dat het materiaal zo snel mogelijk en in perfecte staat wordt afgeleverd op de gewenste bestemming.

Vergeet het onderhoud niet

Veiligheidsoplossingen moeten regelmatig nagekeken worden. Door tests en onderhoud weet je of het product nog in optimale staat verkeert. Door dit soort servicebeurten kun je voorkomen dat een product het af laat weten op een kritiek moment. G4S heeft een speciale serviceafdeling die gespecialiseerd is in het testen en onderhouden van allerlei veiligheidsproducten.

Huur een expert

Sommige klussen kun je beter uitbesteden aan een expert. G4S heeft zulke deskundige mensen in dienst. Zij kunnen bepaalde werkzaamheden dankzij hun uitgebreide kennis en ervaring op een honderd procent veilige manier uitvoeren.