Een webdesigner inschakelen is zo gek nog niet

Een goede start maak je niet zomaar

Als ondernemer houd je een hoop zaken bij je bedrijf graag in eigen beheer: een webdesigner inschakelen gaat veel mensen dan ook net een stap te ver. Toch is het een stap die veel mensen nemen, want je wil natuurlijk wel dat een website van jouw bedrijf gevonden wordt. Wanneer jij zo je specifieke wensen hebt voor een website doe je er goed aan om eerst te shoppen voordat je een dergelijke klus uitbesteedt.

Pas op met een vanaf-prijs

Ga je naar een webdesigner toe, dan is het goed om te kijken naar de prijsopbouw van een website die voor jou wordt ontworpen. Veel designers werken namelijk met een vanaf- prijs. Dat houdt in dat jij je verkijkt op een prijs die totaal niet lijkt op het bedrag wat jij na het bouwen van je website onderaan de streep op de factuur moet betalen. Veel designers berekenen kosten voor een website van zes pagina’s en daarbij komen meerkosten wanneer je meer pagina’s wil laten maken. Komt er een verkoopmodule bij, dan komen er nog meer kosten bij. Wil je een gastenboek of de mogelijkheid of reviews te plaatsen, reken er dan maar op dat je er flink wat extra voor bovenop de vanaf-prijs moet neerleggen. Beter is het dan ook om een webdesigner in te schakelen die een totaal prijs hanteert.

Alles in één voor een Hollandse prijs

Ga je naar een groot webdesign bureau zoals Vrijdagonline toe, dan krijg je een aantal vragen over jouw website waarna men aan de slag gaat. Voor de Hollandse prijs van 599 euro wordt jouw website gebouwd. Wat jij krijgt is een website met individuele designs en een stabiele en goede navigatie. Er zijn geen haken en ogen, en er horen geen kleine lettertjes op de website van de webdesigner.