Beton in al zijn glorie

Waar beton beeldschoon is

Beton. Het is een product waar mensen allerlei voorstellingen bij hebben. Wanneer je vraagt om wat omschrijvingen te geven hoor je waarschijnlijk termen als kaal, onpersoonlijk en vooral lelijk voorbij komen. Toch hoeft dat niet zo te zijn. Beton heeft namelijk veel meer toepassingen dan mensen vermoeden. Beton is helemaal in de woontrend van nu; het heeft een charme die past in elk interieur. Beton is, laten we eerlijk zijn, beeldschoon.

Beton voor allerlei doeleinden

Beton kan je in en rondom je huis gebruiken voor allerlei verschillende doeleinden. Natuurlijk kan je het gebruiken om je tuin mee te bestraten. Dat is helemaal geen verkeerd idee; miljoenen mensen gingen je voor. Je kan beton kopen in meerdere kleuren en uitvoeringen waardoor je op het laatst niet meer kan onderscheiden of je nu op natuursteen of op mooi gegoten sierbeton loopt. Daarnaast kan je met beton nog zoveel meer doen. Binnenshuis gebruik wordt ook steeds populairder bij dit materiaal. Liefhebbers van een industrieel interieur bij hun huis kiezen voor een aanrechtblad van beton, waarbij hun keuken weer op een modieuze manier voor jaren klaar is.

Romantisch beton

Het laatste waar je aan zou denken bij de term beton is romantiek. Toch is beton ook heel veel toegepast in romantische interieurs. Denk maar eens aan een bankje van beton waar comfortabele kussentjes op liggen waar je lekker in kan wegduiken. Datzelfde bankje kan je als industrieel element gebruiken in je huis of in je tuin. Bovendien kan beton in de vorm van mooie bloembakken terugkomen in je tuin. Met zomerbloeiers erin krijg jij een romantisch en intiem zitje waar je absoluut privacy mee hebt. Beton kan je op veel meer manieren gebruiken dan je ooit zelf had kunnen bedenken.