Bedrijf aan huis: zakelijk of particulier afnemen

Als ondernemer ben je constant op zoek naar de meest efficiënte, duurzame en handige manier van bedrijfsvoering. Een van de zaken waar je je mee bezig moet houden, is het afnemen van energie. Zeker als zzp’er kan dat grote voordelen hebben. Veel zzp’ers die een bedrijf aan huis hebben, kiezen er namelijk nog voor om energie particulier af te nemen – en dat terwijl zakelijke energie grote voordelen kan bieden. Bij Gazprom Energy wordt gas en stroom geleverd voor het bedrijfsleven, tegen lage prijzen. Ook als zelfstandig ondernemer kun je daar prima gebruik van maken.

Bespaar op de kosten van gas en stroom

Een van de grootste voordelen van het afnemen van zakelijke energie is natuurlijk het kostenplaatje. Bij Gazprom Energy kun je een zakelijk energiecontract afsluiten waarmee je tegen zeer scherpe prijzen gas en stroom geleverd krijgt. Afhankelijk van het contract dat je kiest, wordt gewerkt met een betrouwbare vaste prijs of kun je profiteren van de schommelingen in de markt de prijs vast te zetten op voordelige momenten. Met een bedrijf aan huis kan dit op de lange termijn behoorlijk veel geld schelen.

Betrouwbare en goedkope zakelijke energie

Gazprom Energy is er van overtuigd dat jij als ondernemer betere zaken hebt om je mee bezig te houden, dan met je gas- en stroomrekening. Met onberispelijke service, heldere en transparante informatie over je stroomverbruik, en een scherp tarief voor energie wil Gazprom Energy je dan ook zoveel mogelijk tegemoetkomen. Als zzp’er kun je daar prima gebruik van maken. Er wordt goed met je meegedacht om je stroom te leveren op de manier die het beste past bij jouw bedrijf aan huis. Op deze manier betaal je nooit meer te veel voor energie en kun je je helemaal focussen op het ondernemen.